Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Blackeberg Basket Blackeberg P09 All Star

Följ

Blackeberg P09 All Star

Följ oss för uppdateringar
Följ
Blackeberg Basket
Basket
Blackeberg P09 All Star
Tabell
Lag M V F P
1 Djursholm vit 1 1 0 2
2 Alvik grön 1 1 0 2
3 Blackeberg Röd 3 1 2 2
4 Södertälje BBK Nord 0 0 0 0
5 Järfälla P09 0 0 0 0
6 Norrköping 1 0 1 0

Match

Blackeberg Röd

46 - 35
Vällingbyhallen lilla
11 september 2021
16:00

Norrköping

Referat

Referat: Blackeberg Röd - Norrköping

(12-10)(8-4)(18-9)(8-12)
Dagens andra match mot Norrköping. Premiärnerverna har lagt sig och det är ett taggat gäng som vill ta revanch efter förlusten mot Alvik tidigare. Här skall också nämnas att vi till denna match endast fick en domare. Det är en tuff uppgift att vara ensam domare i basket.

Första kvarten öppnar båda lagen helt OK. Känns dock som att vi är ett något snabbare lag, men att Norrköping är lite mer samspelt och har fler inövade rutiner - om vi lät dom få tid att sätta upp sina anfall.
Vi spelade lite aggresivare försvar i andra kvarten vilket syntes både i foul-statistiken (5-0 till oss) och att vi kopplade ett bättre grepp på matchen.
Med insikten att vi som lag både var snabbare och starkare än Norrköping uppmanades spelarna att "kliva upp" ett steg och spela ett tätare försvarsspel vilket gjorde att vi i tredje kvarten kunde göra många "steals" med snabba uppspel och enkla poäng som följd. Här avgjorde vi i princip matchen.
I fjärde tog "soppan" slut och vi gjorde en hel del turn-overs, dvs slarvade bort bollan i vårt innnehav, och släppte in Norrköping i matchen. Norrköping vann sista kvarten men var aldrig nära att ta hem vinsten. (Not: Här kan man ana att träning torsdag och fredag samt två matcher samma dag på lördag var/är vi inte fysiskt redo för - ännu.)

En stor eloge också för att grabbarna krigade sig igenom denna match utan att gnälla på varken domare eller motspelare, även om stämningen mellan varven var lite laddad.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M P
Sixten Careborg 1 14
Tyko Fällström Appelgren 1 10
Joel Teklemariam 1 4
Arvin Hedayati 1 2
Aston Lagerstrand Tchimanga 1 2
David Ahlberg 1 2
Sture Rolén 1 2
Fred Stenmark 1 0
Henrik Hermansson 1 0
M Spelade matcher P Poäng